Topintie 2, Turenki
040 530 0709 / Teemu | 044 976 0567 / Ari

Koko huoneisto kerralla kuntoon!

Huoneistoremontit

Tarvitsee sitten saada uutta väriä pintaan, tai tapettia seinälle, niin me hoidamme tehtävän tarkasti sekä huolellisesti, jotta lopputulosta kelpaa useammankin vuoden katsella. Meiltä hoituvat myös matto-, parketti- ja laminaattiasennukset sekä laatoitustyöt. Kosteat tilat hoidamme lattiasta kattoon, näistä kohteista löydät enemmän tietoa kylpyhuone- ja saunaremontit -sivulta. Kaikki kalusteasennukset hoidamme puolestasi niin, että jokainen nippeli ja nappeli sekä ruuvi on oikealla paikalla.

Kylpyhuone- ja saunaremontit

Märkätilojen remontointi, kuten kylpyhuoneremontti, on ammattitaitoa ja kokemusta vaativa toimenpide. Huolehdimme tilojen alipaineistamisesta ja pölynpoistosta. Mittaamme aina rakenteiden kosteudet ja kuivaamme löytyneet kosteusvauriot. Tarvittaessa suoritamme laajemman kosteuskartoituksen ja teemme suunnitelman kuivauksesta.Vesieristeinä käytämme sertifioituja tuotteita ja asentajillamme on tuotetoimittajien asennusjärjestelmäkoulutus sekä VTT:n  myöntämä vesieristäjän sertifikaatti. Yhteistyökumppaniemme avustuksella työ sujuu alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella.

Ulkomaalaus

Huolellinen pohjatyö on kaiken ydin, jotta maali kestää vuodesta toiseen siistinä pinnassa kuin pinnassa. Meiltä hoituvat niin puutalojen kuin rapattujenkin talojen ulkomaalaukset. Piha-aidatkaan eivät ole meille esteenä ja käsittelymme jälkeen maalipinnat huutavat uutuuttaan.