VESIVAHINGON KUIVAUS

Vesivahingon sattuessa tulee reagoida nopeasti, jotta vauriot voidaan minimoida. Nopea toiminta heti vahingon havaitsemisen jälkeen vähentää myös korjauskustannuksia. Kuivaamme vesivahinkoja Hämeenlinnan alueelta aina Helsingin seudulle asti.

Janarak kuivaa vahingon nykyaikaisella ja tehokkaalla kalustollaan. Palveluihimme kuuluvat vesivahinko- ja tulipalovahinkojen jälkivahinkotorjunnat, vahinkokartoitus, kosteuskartoitus sekä palosaneeraus.

Kauttamme saatte myös kosteusvaurioituneiden rakenteiden homesiivoustyöt ja desinfioinnit sekä palovahingoissa otsonoinnit ja kapseloinnit. Hoidamme niin pienet kuin suuremmatkin vesivahingon kuivaukset ja ennaltaehkäisemme näin kosteuskartoituksen tarvetta myöhemmin kohteessa.

Vahingon tapahtuessa ilta- tai yöaikaan, jätä meille viesti niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.


Käytössämme vesivahingon kuivaamiseen on:

  • Tilakuivaimet
  • Suurtehoimurit
  • Rakennuslämmittimet
  • Infrapunakuivaimet
  • Tasokuivaimet
 

Vakuutusyhtiöiden ohje toimintatavoista

Aina vahinko ei ole ennalta estettävissä, mutta nopealla toiminnalla vahinkojen laajuuttaa voidaan pienentää. Lue tästä vakuutusyhtiön toimintaohje,
silloin kun vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy