saunaremontit

Saunaremontti on yhdessä kylpyhuoneremontin kanssa kodin haastavimpia remontteja. Saat tunnelmallisen ja nykyajan vaatimukset täyttävän saunan, kun annat Janarakin hoitaa märkätilaremonttisi. Märkätilasertifikaatilla Janarak takaa huolellisesti remontoidut kylpyhuoneet ja saunat.

Remonttiin kuuluu kalusteiden ja kulkuväylien suojaus, purkutyöt ja remonttijätteen kierrätys sekä jälkisiivous. Remontin yhteydessä tarkistamme samalla rakenteiden kunnon sekä tarvittaessa teemme kosteusmittaukset ja kuivaukset. Paneloimme saunan haluamillanne materiaaleilla ja asennamme kiukaat ja lauteet toiveidesi mukaan.

Laajan yhteistyöverkoston ansiosta saatte kaikki tarvittavat LVI- ja sähkötyöt tarvikkeineen kauttamme. Remontoitu sauna on toiveidesi mukainen ja saat sen Janarakilta kokonaispakettina. Pyydä meiltä tarjous!


Saunaremontti voi sisältää:

  • Purkutyöt ja jätteen kierrätyksen
  • Rakenteiden kuntotarkastuksen
  • Höyrysulun uusiminen
  • Valaistuksen ja kiukaan asentaminen
  • Paneloinnit
  • Lauteiden asennuksen
  • Putki- ja sähkötyöt
 

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät kodissa tai vapaa-ajanasunnossa kunnossapito- ja perusparannustöitä, voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys koskee työkustannuksia silloin kun työn suorittaa ennakkoperintörekisteriin ilmoittautunut yritys.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy