asbestikartoitus

Epäiletko asbestia rakennuksessa? Asbesti on ollut aikanaan todellinen super-aine ja sitä on käytetty paljon sen lujittavan ja tulipalolta suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tästä syystä asbestia voi löytyä talossa lähestulkoon mistä vain.

Mikäli rakennus on rakennettu ennen vuotta 1994 ja remontointi tai purkutyöt ovat ajankohtaisia, on syytä suorittaa asbestikartoitus. Teemme puolueettomat lakisääteiset asbesti- ja haitta-ainekartoitukset, yksittäiset näytteiden otot, sekä toimitamme valmiit lausunnot luotettavasti.

Pyrimme tekemään kartoitukset niin kuluttajille kuin taloyhtiöillekin aina kahden päivän sisällä työn tilauksesta ja antamaan tulokset viikon sisällä kartoittamisesta.

Teemme asbestitutkimuksia Kanta-Hämeen ja pääkaupunkiseudun alueella.


Asbestikartoitus on syytä tehdä rakennuksessa kun edessä on:

  • Keittiö- tai kylpyhuoneremontti
  • Putkiremontti
  • Sisäilmaongelmien selvittäminen
  • Rakennuksen purkaminen
  • Vesi- tai palovahinkoremontti
 

Vakuutusyhtiöiden ohje toimintatavoista

Aina vahinko ei ole ennalta estettävissä, mutta nopealla toiminnalla vahinkojen laajuuttaa voidaan pienentää. Lue tästä vakuutusyhtiön toimintaohje,
silloin kun vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy