Vahinkosaneeraus

Saneerauksen ammattilainen

Janarakin vahinkosaneerauspalvelut kattavat kaikki vesivahingon tai tulipalon jälkeiset työt. Suoritamme Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella vahinkojen jälkeiset purkutyöt vahinkoalueen suojaten, teemme korjausrakentamisen suunnitelman sekä estämme lisävaurioiden syntymisen. Näin jälleenrakennustyö on tehokkainta.

Kuivaamme vesivahingon tai sammutustyön jälkeiset vauriot sekä teemme puolueettomat kosteusmittaukset hitaasti syntyneiden vahinkojen osalta. Korjaamme kohteen vahinkojen jälkeen entistä paremmaksi. Toimintatapaamme kuuluu olennaisesti osastointi ja suojaus sekä alipaineistus ennen töiden aloittamista kaikissa kohteessa, joissa purku- ja rakennustyö aiheuttaa pölyämistä. Alipaineistus toteutetaan Hepasuodattimilla varustetuilla alipaineistajilla.

Janarak tekee myös asbestikartoitukset. Poistamme eri menetelmillä erilaiset hajuhaitat ja estämme kemikaalien leviämisen sisäilmaan. Kauttamme saatte kaikki vahingon jälkeiset palvelut avaimet käteen -periaatteella. Laaja ammattilaisten verkostomme takaa asiakkaillemme kaikki LVIS -alan palvelut sekä korjausrakentamisen tekijät lattiasta kattoon. Asiakkaitamme ovat  talo- ja kiinteistöyhtiöt, vakuutusyhtiöt, kunnat ja kaupungit sekä yksityishenkilöt.

Toimimme Hämeenlinnan Janakkalasta käsin noin 100km etäisyydellä. Tutustu lisää vahinkosaneeraus -palveluihimme!

 

Vakuutusyhtiöiden ohje toimintatavoista

Aina vahinko ei ole ennalta estettävissä, mutta nopealla toiminnalla vahinkojen laajuuttaa voidaan pienentää. Lue tästä vakuutusyhtiön toimintaohje,
silloin kun vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy