maalaustyöt

Suoritamme asuin- ja liikehuoneistoihin viimeistellyt tasoitus- ja maalaustyöt sisä- ja ulkopintoihin. Teemme myös kokonaisia julkisivuremontteja, jos kohde vaatii suurempia korjaustöitä.

Laajasta ammattilaisistamme ja yhteistyökumppaneistamme koostuva tiimimme suorittaa kohteissa vaativammatkin maalaustyöt. Kauttamme onnistuu myös kivisten ulkovuorimateriaalien maalaus. Kohteesta riippuen työ suoritetaan joko perinteisellä menetelmällä tai ruiskumaalauksena.

Teemme pohjatyöt huolella, jolloin takaamme onnistuneen lopputuloksen. Toimitamme kaikki maalaustyöhön tarvittavat palvelut ja tarvikkeet sekä tarvittaessa kauttamme saatte myös sähkötyöt uudistettuun pintaan. Jokainen työ toteutetaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos on toiveiden mukainen. Pyydä meiltä tarjous!


Maalaustyöhömme kuuluu:

  • Kalusteiden ja pintojen suojaus
  • Vanhojen pintojen muokkaus ja puhdistus
  • Tarvittavat tasoitukset vanhoille pinnoille
  • Tasokkaiden maalausvälineiden käyttö
  • Ruiskumaalaus kohteen vaatiessa
  • Tarvittaessa LVIS -työt
 

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät kodissa tai vapaa-ajanasunnossa kunnossapito- ja perusparannustöitä, voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys koskee työkustannuksia silloin kun työn suorittaa ennakkoperintörekisteriin ilmoittautunut yritys.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy