korjausrakentaminen 

Remontoinnin ammattilainen

Janarakin suorittamat remonttityöt kattavat kaikki asuntoihin ja kiinteistöihin tarvittavat korjausrakentamisen osa-alueet. Suoritamme Kanta-Hämeen ja Etelä-Suomen alueella tasokkaasti kaikki huoneisto- ja keittiöremontit, sisämaalaukset ja tapetoinnit sekä lattiamateriaalien asennukset.

Kylpyhuone- ja saunaremontit teemme luotettavasti, sillä ammattilaisillamme on VTT-sertifikaatti, joka takaa onnistuneen märkätilaremontin. Kohteen julkisivumaalaukset sekä kattojen pesut ja maalaukset hoituvat tehokkaasti ammattilaistemme avulla. Toimintaamme kuuluu olennaisesti osastointi ja suojaus sekä alipaineistus ennen töiden aloittamista kaikissa kohteessa, joissa purku- ja rakennustyö aiheuttaa pölyämistä. Alipaineistus toteutetaan Hepasuodattimilla varustetuilla alipaineistajilla.

Laaja ammattilaisten verkostomme takaa asiakkaillemme kaikki LVISK -alan palvelut sekä korjausrakentamisen tekijät lattiasta kattoon. Remontoitava kohde voidaan suorittaa avaimet käteen -periaatteella, sillä kauttamme saatte kaikki saneerauspalvelut ja asennukset.

Asiakkaitamme ovat  talo- ja kiinteistöyhtiöt, vakuutusyhtiöt, kunnat ja kaupungit sekä yksityishenkilöt.

Toimimme Hämeenlinnan Janakkalasta käsin noin 100km etäisyydellä. Tutustu lisää korjausrakentamisen palveluihimme!

 

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät kodissa tai vapaa-ajanasunnossa kunnossapito- ja perusparannustöitä, voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys koskee työkustannuksia silloin kun työn suorittaa ennakkoperintörekisteriin ilmoittautunut yritys.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy