VESIVAHINGON KARTOITUS

Vesivahingon sattuessa kosteus on saattanut ehtiä jo syvemmälle rakenteisiin, esimerkiksi parketin tai muiden lattiamateriaalien alle. Tällöin pintamateriaalien ja eristeiden alle jäävä kosteus voi tehdä merkittäviä tuhoja rakenteille sekä sisäilman laadulle.

Vesivahinko voi aiheutua taloteknillisten äkillisten putkivaurioiden lisäksi myös rakennusaikaisista virheistä. Syynä voi olla ontelolaattoihin jäänyt vesi tai maakosteuden pääsy alapohjaan tai kellarin seiniin väärien rakenteiden vuoksi.

Kartoitamme kosteusvahingon laajuuden sekä ehdotamme kuivaus- ja mahdolliset purkutoimenpiteet. Rakenteita rikkomatta voidaan kartoittaa pintakosteusmittarilla. Perusteellinen betonin kosteuskartoitus toteutetaan näytepala- tai porareikämittauksella sekä puuosat tutkitaan piikkimittausten avulla.

Palvelemme Hämeenlinnasta pääkaupunkiseudulle asti. Ota yhteyttä, me autamme!


Vesivahinkokartoituksen tarkoitus on selvittää:

  • Mitä välittömiä jälkitoimenpiteitä tarvitaan, jos kyseessä on äkillinen vesivahinko
  • Kiinteistölle aiheutuneet vauriot ja niiden syyt, mikäli kyseessä on hitaasti aiheutunut kosteusvaurio
 

Vakuutusyhtiöiden ohje toimintatavoista

Aina vahinko ei ole ennalta estettävissä, mutta nopealla toiminnalla vahinkojen laajuuttaa voidaan pienentää. Lue tästä vakuutusyhtiön toimintaohje,
silloin kun vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy