purkaminen ja jälleenrakennus

Palo-, savu- tai vesivahingon purku ja korjaus vaativat erikoisosaamista, jotta rakennuksesta saadaan jälleen terve ja turvallinen mahdollisimman tehokkaasti.

Purkutyöt suoritetaan aina alipaineistettuna, pölyn leviämisen estämiseksi. Purkutyö tapahtuu vahinkokartoituksen mukaisesti ja kauttamme saatte tarvittaessa kaikki tarvittavat palvelut jälleenrakennukseen.

Puramme ja korjaamme kaikki vahingon jäljet sekä lajittelemme ja kierrätämme syntyneet jätteet. Rakennamme kohteen teille luovutuskuntoon. Meiltä löytyy kattava yhteistyökumppanuusverkosto kokonaisvaltaiseen vahinkokorjauksen suorittamiseen ilman turhia katkoja.

Toimintatapaamme kuuluu olennaisesti osastointi ja suojaus sekä alipaineistus ennen töiden aloittamista kaikissa kohteessa, joissa purku- ja rakennustyö aiheuttaa pölyämistä. Alipaineistus toteutetaan Hepasuodattimilla varustetuilla alipaineistajilla.

Toiminta-alueemme ulottuu pääkaupunkiseudulta Hämeenlinnaan.


Palveluihimme kuuluu mm.

  • Purku- ja saneeraustyön suunnittelu
  • Purkaminen ja jätteiden kierrätys
  • Kaikki kohteen vaatimat saneeraustyöt
  • Kaikki LVIS -työt
  • Otsonointi ja desinfiointi
 

Vakuutusyhtiöiden ohje toimintatavoista

Aina vahinko ei ole ennalta estettävissä, mutta nopealla toiminnalla vahinkojen laajuuttaa voidaan pienentää. Lue tästä vakuutusyhtiön toimintaohje,
silloin kun vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy