Koko huoneisto kerralla kuntoon!

JANARAK OY ON JANAKKALAN TURENGISSA SIJAITSEVA, VUONNA 2011 PERUSTETTU RAKENNUS- JA SANEERAUSALAN YRITYS.

Janarak perustettiin toimimaan korjausrakentamisen alalla, mutta toiminta laajeni lopulta myös vahinkosaneerauksenkin puolelle. Vahinkosaneeraus kattaakin jo yli puolet liiketoiminnasta. Tänä päivänä yritys työllistää jo yli kymmenen alan ammattilaista, joilla on Rala -pätevyys sekä VTT -henkilösertifikaatti. Yrityksen toimialueena on koko Kanta-Häme sekä Etelä-Suomi - kuten Hyvinkää, Lempäälä, Helsinki ja Riihimäki.

Janarak tarjoaa asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella kaikki palvelut vahinkosaneerauksen ja korjausrakentamisen saralla. Yrityksen hyvin laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla asiakkaille voidaan tarjota saneeraukseen ja remontointiin liittyvät LVISK -alan työt. Janarakin asiakaskuntaan kuuluvat niin taloyhtiöt, kiinteistöyhtiöt, vakuutusyhtiöt, kunnat ja kaupungit kuin yksityishenkilötkin.

Liiketoiminnan peruspilareita ovat asiakaslähtöisyys, ammattimaisuus, ripeys ja joustavuus. Yritys kouluttaa henkilöstöään jatkuvasti, mikä takaa asiakkaille luotettavasti ja ammattimaisesti toteutetun lopputuloksen.
 

 

Koko huoneisto kerralla kuntoon!

Huoneistoremontit ja saneeraukset vahinkojen jälkeen voi saada helposti avaimet käteen -periaatteella. Toteutamme koko urakan napakasti ja asiantuntevasti, turvallisuudesta ja laadusta emme tingi missään työkohteessamme.
Kauttamme saatte kaikki tarvittavan remonttimiehistä LVISK -asiantuntijoihin.
Hoidamme koko projektin alkupalaverista loppusiivoukseen.

Lue lisää

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy