palovahingon kartoitus

Palovahinko voi olla pieni tai suuri tuho kohteessa. Vaikka tulipalo ei olisikaan ollut laaja, voivat vahingot olla silti huomattavia. Korjaamaton palovahinko voi estää asunnon tai liiketilan käytön sekä aiheuttaa terveysriskejä pitkään.

Kartoitamme palovahingon laajuuden sekä ehdotamme tarvittavat purku- ja saneeraustoimenpiteet. Kartoitusvaiheessa selvitetään siivous-, purku- ja mahdollisten kuivaustöiden laajuus. Osana kartoitusta tehdään tarvittaessa toimenpidesuunnitelma sekä kustannusarvio.

Oikeilla välineillä ja ammattimaisella toiminnalla huonossakin kunnossa oleva rakennus saadaan kuitenkin entiseen kuntoon. Palvelemme Hämeenlinnasta pääkaupunkiseudulle asti. Ota yhteyttä, me autamme!


Palovahinkokartoituksen tarkoitus on selvittää:

  • Välttämättömät toimenpiteet, jotta jälkityöt ja saneeraus ovat turvallisia ja mahdollisia
  • Kiinteistölle aiheutuneet vauriot
  • Tarvittavien siivous-, purku- ja korjaustöiden laajuus
 

Vakuutusyhtiöiden ohje toimintatavoista

Aina vahinko ei ole ennalta estettävissä, mutta nopealla toiminnalla vahinkojen laajuuttaa voidaan pienentää. Lue tästä vakuutusyhtiön toimintaohje,
silloin kun vahinko on jo ehtinyt tapahtua.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy