kattotyöt

Katon puhdistus ja maalaus pidentää vesikaton käyttöikää ja suojaa näin kiinteistön rakenteita. Katon puhdistaminen tai uudelleenmaalaus kannattaa siis suorittaa ammattimaisesti heti kun siihen on tarvetta. Huolellisesti toteutettu toimenpiteet siirtävät katon uusimisen tarvetta pitkälle eteenpäin.

Kattomaalauksia varten käytössämme on nykyaikainen kalusto ja laaja ammattilaisten verkosto. Hoidamme myös korkeiden paikkojen maalaukset nosturin avulla. Katon maalaukseen käytämme parhaita materiaaleja ja välineitä, jotta katon käyttöikä pitenee. Tarvittaessa asennamme myös vesikourut ja tikkaat.

Kattopesut suoritamme tiilikatoille, mineriittikatoille sekä peltikatoille. Työ tehdään huolella ja puhdistusaineet valitaan kattomateriaaliin sopiviksi. Ammattilaisen toteuttama katon pesu tai maalaus on turvallinen ja kustannustehokas, ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous!


Kattomaalaukseen kuuluu mm.

  • Vanhan pinnan puhdistus
  • Maalaus kohteen vaatimilla maaleilla
  • Tasokkaiden maalausvälineiden käyttö
  • Kohteen mukaiset kemikaalivalinnat
  • Tarvittaessa kattotuotteiden kiinnitys
  • Tarvittaessa LVIS -työt
 

HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS

Kun teetät kodissa tai vapaa-ajanasunnossa kunnossapito- ja perusparannustöitä, voit hakea verottajalta kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys koskee työkustannuksia silloin kun työn suorittaa ennakkoperintörekisteriin ilmoittautunut yritys.

LUE LISÄÄ

Janarak Oy

Janarak Oy on rakennusalan yritys Kanta-Hämeessä. Kauttamme saat avaimet käteen -periaatteella mm. kosteusvauriokorjaukset, kylpyhuone- ja saunaremontit, noki- ja palovahinkosaneeraukset, huoneistoremontit ym. kaikki korjausrakentamiseen liittyvät työt.

Yhteystiedot

Topintie 2, 14200 Janakkala

Teemu Eloranta
 teemu.eloranta@janarak.fi
 040 5300709

Ari Pulkkinen
 ari.pulkkinen@janarak.fi
 044 9760567

Hämeenlinna - Hyvinkää - Lempäälä - Helsinki - Riihimäki - Janakkala

Kotisivut Opiferum Oy